Νέο ωράριο λειτουργίας Action Club.
Για άλλη μια χρόνια είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας του Action Club. Από το Σάββατο 18/09/2021 στο Club θα σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας έως τις 21:00.
CIRCUIT WORKOUT
Είναι μια κυκλική προπόνηση στην αίθουσα του group fitness, δλδ ένα κύκλωμα διαφορετικών ασκήσεων είτε με βάρη είτε με το βάρος του σωματος.
Τι είναι το Trambolino ;
Το trampoline είναι ένα ομαδικό πρόγραμμα μια διασκεδαστική, μεγάλης έντασης άσκηση με μηδενική αρνητική επίδραση λόγω της ελαστικής φύσης των τραμπολίνο, που δουλεύει ενάντια στην απόλυτη  αντίθετη  δύναμη... τη βαρύτητα.
Λειτουργία του Γυμναστηρίου μας τον Αύγουστο
Σας ενημερώνουν ότι όλο του διάστημα του Αυγούστου το γυμναστήριο μας θα λειτουργεί κανονικά έκτος από το Σάββατο 14/08/2021 που θα μείνει κλειστό.
Action Exclusive. Έναρξη λειτουργία από 09/08/202.
Δεν περιμένουμε άλλο. Ανοίγουμε και τον δεύτερο μας χώρο με στόχο να προσφέρουμε όλο το εύρος υπηρεσιών που ήμαστε σε θέση.
Πώς να κλείσω την ώρα που θέλω να προπονηθώ;
Η διαδικασία είναι απλή και περιγράφετε παρακάτω.
Καλοκαιρινή Μαθητική Προσφορά 2 μήνες +1 μήνα δώρο με 49 ευρώ
Έναρξη προσφοράς από Δευτέρα 7/06/2021. Λήξη προσφοράς 9/07/2021
Καλοκαιρινό Ωράριο Λειτουργίας
Το πρόγραμμα αυτό θα παραμείνει αμετάβλητο έως 20/8/2021
ΟΔΗΓΙΕΣ-ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ACTION CLUB ΑΠΟ 31/05/2021
Για να αποφευχθεί ο συνωστισμός στο χώρο του γυμναστηρίου και για να τηρηθούν οι κανόνες λειτουργία (10τ.μ ανά άτομο) που αποφάσισε το Ελληνικό κράτος θα πρέπει να κλείνεται την ώρα προπόνησή σας μέσο του site του γυμναστηρίου μας .
Νέα εποχή, νέες συνήθειες, ίδια μοναδική απόλαυση.
Ξαναρχίζει το ταξίδι στην απολαυστική άθληση στους χώρου του Action Club
Γιατί να μας επιλέξετε
Μετά από 17 χρόνια συνεχούς εξέλιξης, καταφέραμε να φτιάξουμε ένα χώρο απόλυτα προσαρμοσμένο στις δικές σας απαιτήσεις και στις δικές σας ανάγκες.