Γιατί να δοκιμάσετε το Reformer Pilates
Το Pilates Reformer ή αλλιώς το κρεβάτι pilates είναι η μέθοδος που τα τελευταία χρόνια αποκτά όλο και περισσότερους οπαδούς και των δύο φύλων και όλων των ηλικιών.
Pilates Spring Board
Προσθέτουμε για σας ένα ακόμα συναρπαστικό πρόγραμμα που θα λατρέψετε.
Pilates Ring
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ασκησιολόγιο με τη χρήση του "δαχτυλιδιού" (Pilates Ring). Ο στόχος αυτού του πρόγραμματος είναι η μυϊκή ενδυνάμωση όλο του σώματος μέσα από τις βασικές αρχές του Pilates. Είναι κατάλληλο για όλα τα επίπεδα ασκουμένων.
Restorative Yoga
Η Θεραπευτική Yoga  βασίζεται στην ολιστική κατανόηση πως το ανθρώπινο ον είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα σώματος-νου-πνεύματος, το οποίο μπορεί να επιτύχει τη βέλτιστη λειτουργία μόνο όταν βρίσκεται σε κατάσταση δυναμικής ισορροπίας.
Ashtanga Yoga
Ashtanga Vinyasa Yoga είναι η αρχαία τεχνική της Yoga.
Acro Yoga
Η Acro Yoga είναι μια τεχνική που αναμειγνύει τη σοφία της Yoga, τη δυναμική ισχύ των ακροβατικών και τη φροντίδα των θεραπευτικών τεχνών.
Yoga Flow
Η Yoga Flow είνα ένα μάθημα με δυναμική ροή, που συνδέει τη μια στάση με την επόμενη, ακολουθώντας τον ρυθμό της αναπνοής και ισορροπώντας ανάμεσα στη δύναμη και την ευλυγισία. Ο κύριος στόχος είναι η βελτίωση της ευλυγισίας και της μυϊκής δύναμης. Κινητο
Pilates Props
Το Pilates Props είναι ένα ακόμα κομμάτι του Pilates Academy που σας παρέχει η σχολή μας.
pilates props
Με την πάροδο του χρόνου η μέθοδος Pilates παρουσιάζει σημαντική εξέλιξη, μιας και διαφορετικοί εκπαιδευτές, νέοι κατασκευαστές και νέες σχολές έχουν εφεύρει και κατασκευάσει νέα εργαλεία για τον εμπλουτισμό του ασκησιολογίου ενός μαθήματος Pilates.
pilates
H μέθοδος Pilates, αναπτύχθηκε πριν από 70 χρόνια, στην Αμερική, από τον Joseph H. Pilates, ο οποίος γνωρίζοντας σε βάθος την ανθρώπινη φυσιολογία, θέλησε να δημιουργήσει ένα ποιοτικό και ολοκληρωμένο τρόπο άσκησης
yoga
Η Γιόγκα (Yoga) είναι μια από τις αρχαιότερες επιστήμες του σώματος και του πνεύματος. Οι ρίζες της προέρχονται από την Ανατολή και ειδικότερα από την Ινδία