Ευέλικτα τμήματα εκγύμνασης Reformer
Σας προσφέρουμε μοναδική ευκαιρία να πάρετε την παρέα σας να έρθετε να κλείσετε μέρες και ώρες και φυσικά να γυμνάζεστε παρέα με τους/ της φίλες σας και με απόλυτη ασφάλεια.
Πρόγραμμα Αίθουσας Action Club - Action Exclusive (Small Groups)
Όλα τα προγράμματα πραγματοποιούνται με 6-8 άτομα.
Ευτυχισμένο 2022
Η προπονητική ομάδα των γυμναστηρίων Action ( Club και Exclusive)
HIIT WORKOUT
Το HIIT εξακολουθεί να κατατάσσεται ως ένα από τα fitness trends για να κάψεις γρήγορα και αποτελεσματικά το λίπος.
Γιατί να δοκιμάσετε το Reformer Pilates
Το Pilates Reformer ή αλλιώς το κρεβάτι pilates είναι η μέθοδος που τα τελευταία χρόνια αποκτά όλο και περισσότερους οπαδούς και των δύο φύλων και όλων των ηλικιών.
Pilates Spring Board
Προσθέτουμε για σας ένα ακόμα συναρπαστικό πρόγραμμα που θα λατρέψετε.
Functional Reactivation training
Η επαναστατική αυτή μέθοδος ξεκίνησε από εξειδικευμένους φυσιοθεραπευτές στην αποκατάσταση κινητικών προβλημάτων και επεκτάθηκε σε προπονητές σε προπονητές για την αποκατάσταση αθλητών από τραυματισμούς και κατ’ επέκταση στην επανενεργοποίηση των κινη
Τι είναι η Καλιστενική γυμναστική;
Η καλλισθενική γυμναστική (Calisthenics – Street Workout) είναι ένα σύστημα προπόνησης όλου το σώματος κατά βάση αναερόβιο. Βασικός σκοπός του είναι η αύξηση της δύναμης του σώματος, όπως άλλωστε δηλώνει και το δεύτερο συνθετικό της λέξης «σθένος», χωρίς
Ψυχοκινητική Αγωγή. Τι είναι; Tι προσφέρει στα παδιά μας;
Η Ψυχοκινητική είναι μία διεθνής πρακτική που στοχεύει στην ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας του παιδιού χρησιμοποιώντας ως εργαλείο το κινητικό παιχνίδι.
Pilates Ring
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ασκησιολόγιο με τη χρήση του "δαχτυλιδιού" (Pilates Ring). Ο στόχος αυτού του πρόγραμματος είναι η μυϊκή ενδυνάμωση όλο του σώματος μέσα από τις βασικές αρχές του Pilates. Είναι κατάλληλο για όλα τα επίπεδα ασκουμένων.
spinning class
Με χρήση στατικών ποδηλάτων μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο studio και με την καθοδήγηση εξειδικευμένου spinning instructor, το πρόγραμμα spinning προσαρμόζεται απόλυτα στις ανάγκες σας ενώ γυμνάζει πόδια, γλουτούς, ώμους και κοιλιακούς.
Team Cross
Το Team Cross είναι ένα πρόγραμμα cross training όπου οι ασκούμενοι χωρίζονται σε ομάδες ή σε ζευγάρια και προπονούνται μαζί. Ο κύριος στόχος εκτός από τις θετικές προσαρμογές στην καρδιαναπνευστική αντοχή και στη μυϊκή ενδυνάμωση, είναι η δημιουργία του