ποιοί είμαστε

Με την παρουσία του απο το 1998 στον χώρο του μαζικού αθλητισμού, το ActionClub αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς χώρους άθλησης και ψυχαγωγίας του νομού της Ροδόπης και εξελίσσεται διαρκώς με στόχο να προσφέρει στα μέλη του τη καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών και τις πιο σύγχρονες τάσεις του fitness ώστε να παραμείνει πρώτο στην προτίμησή τους.

 

Ο αθλητικός πολυχώρος ...και γυμναστήριο ActionClub ιδρύθηκε από τον Φυδάνη Δ. Παλέ τον Δεκέμβριο του 1998 στη πρωτεύουσα της Ροδόπης  με την πρώτη του στέγη να βρίσκεται στην οδό Σισμάνογλου 39 όπου παρέμεινε εκεί για 5 χρόνια έως ότου  αποφασίσει να μετακομίσει μόνιμα τον Δεκέμβριο του 2003 στην τωρινή του ιδιόκτητη κατοικία επί της οδού Λ. Αρμενίου 4 (όπισθεν δημαρχείου).

Ο βασικός ρόλος του γυμναστηρίου ActionClub εστιάζει στη βελτίωση και τη ποιότητα του τρόπου ζωής των μελών του πετυχαίνοντας σημαντικές και μακροχρόνιες αλλαγές στο ευζήν τους παρέχοντας πάντα τις πιο υγιεινές επιλογές. Στόχος μας δεν είναι να αλλάξουμε τον τρόπο ζωής των μελών μας αλλά να επιδείξουμε τη μέθοδο με την οποία θα το επιτύχουν και να την  υιοθετήσουν για όλη τους την ζωή.

Στις μέρες μας η ανάγκη για άσκηση είναι απαραίτητη συνήθεια τόσο για την σωματική αλλά και για την ψυχική μας υγεία. Νους υγιής εν σώματι υγιεί...

Μην ξεχνάτε ότι ποτέ δεν είναι αργά. Εμείς είμαστε εδώ και σας περιμένουμε.