Γιατί να μας επιλέξετε
Μετά από 17 χρόνια συνεχούς εξέλιξης, καταφέραμε να φτιάξουμε ένα χώρο απόλυτα προσαρμοσμένο στις δικές σας απαιτήσεις και στις δικές σας ανάγκες.
ποιοί είμαστε
Με την παρουσία του από το 1998 στον χώρο του μαζικού αθλητισμού, το ActionClub αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς χώρους άθλησης, ψυχαγωγίας και υγεία του νομού Ροδόπης.
Οι χώροι μας
Η συνεργασία μεταξύ "ActionClub" και "Nikakis Interior Designer" στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Δημιουργήθηκαν δύο πανέμορφοι χώροι, το Actionclub και το Action Exclusive. Μπορείτε να απολαύσετε τα αντίστοιχα video παρακάτω.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ACTION CLUB
Το γυμναστήριο του ActionClub λειτουργεί καθημερινά από τη Δευτέρα έως τη Παρασκευή από τις 7:30 έως τις 23:00.Το Σάββατο λειτουργεί από τις 7:30 έως τις 21:00 και Κυριακή 18:00 έως 21:00.  Θα βρείτε το υπόλοιπο πρόγραμμα στην αρθρογραφία.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ACTION EXCLUSIVE
Το γυμναστήριο Action Exclusive λειτουργεί καθημερινά από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή 09:00-22:00.  Θα βρείτε το υπόλοιπο πρόγραμμα στην αρθρογραφία.
οδηγίες πρόσβασης
Το ActionClub σας προσφέρει πληθώρα επιλογών από όργανα, υπηρεσίες και επαγγελματίες γυμναστές για τη σωστή, και σε διάρκεια, εκγύμνασή σας.
η γνώμη σας μετράει
Ο βασικός ρόλος του γυμναστηρίου ActionClub εστιάζει στη βελτίωση και τη ποιότητα του τρόπου ζωής των μελών του πετυχαίνοντας σημαντικές και μακροχρόνιες αλλαγές στο ευζήν τους παρέχοντας πάντα τις πιο υγιεινές επιλογές. Στόχος μας δεν είναι να αλλάξουμε
προνόμια μελών
Με την εγγραφή σας ως μέλος στην ιστοσελίδα του Action Club απολαμβάνεται αυτόματα προνόμια τα οποία μόνο τα μέλη της σελίδας έχουν πρόσβαση να λάβουν. Προσωρινά μερικά από τα προνόμια που έχετε με την εγγραφή σας είναι τα εξής: