Body Conditioning Certification

Τα προγράμματα μυϊκής ενδυνάμωσης στις αίθουσες γυμναστηρίων, αποκτούν ολοένα και περισσότερους θαυμαστές και χρήστες , καθώς αποτελούν ολοκληρωμένα προγράμματα μυϊκής αντοχής, που έχουν σαν στόχο την ισορροπημένη μυϊκή ενδυνάμωση και την απώλεια λίπους.

 

Το δίπλωμα ΄Body Conditioning΄ , έχει σαν στόχο να σας προσφέρει την γνώση πολλών και διαφορετικών αντικειμένων fitness, με σκοπό εσείς να μπορείτε να την εντάξετε σε πολλές και διαφορετικές αίθουσες ομαδικών προγραμμάτων , με τον πιο άρτιο και σωστά δομημένο τρόπο.


Διδακτικές Ενότητες:

  • Κινησιολογία
  • Warm up
  • Μουσική πλαισίωση
  • Ασκησιολόγιο για όλες τις μυϊκές ομάδες
  • Ροή Μαθήματος
  • Masterclasses

 

Ημ. Έναρξης: 22/2/2020

Διάρκεια διπλώματος: 2 Σ/Κ

 

Για περισσότερες πληροφορίες για το τμήμα της Κομοτηνής:
- Γυμναστήριο ActionClub, Λ. Αρμενίου 4
- Κιν: 6945792920 

 

Για περισσότερες πληροφορίες για τη σχολή: http://afstudies.gr/

 

 Καθηγητές Διπλώματος: Davide Impalomeni

 

Βιογραφικό :

Info:
Ο Davide Impalomeni είναι καθηγητής στο δίπλωμα Personal Trainer στη μεγαλύτερη ιδιωτική σχολή εκπαίδευσης γυμναστών στην Ιταλία (F.I.F.).

 

Εμπειρία/Διακρίσεις:
Είναι εισηγητής δυναμικών προγραμμάτων σε πληθώρα σεμιναρίων σε όλη την Ευρώπη. Επίσης, είναι νικητής του ιταλικού εθνικού διαγωνισμού “They Will Be Presenter” και κορυφαίος καθηγητής της χρονιάς στη σχολή που εργάζεται

 

Στη σχολή μας
Στη σχολή μας είναι υπεύθυνος καθηγητής του διπλώματος Body Conditioning στην Κομοτηνή.

 

Υ.Γ.Το πρόγραμμα θα παρουσιάζεται απο τον διεθνούς φήμης καθηγητή Davide Impalomeni στην Αγγλική γλώσσα.Για οποιονδήποτε δεν κατέχει την αγγλική γλώσσα,θα υπάρχει μεταφραστής!!