Functional Reactivation training

Η επαναστατική αυτή μέθοδος ξεκίνησε από εξειδικευμένους φυσιοθεραπευτές στην αποκατάσταση κινητικών προβλημάτων και επεκτάθηκε σε προπονητές σε προπονητές για την αποκατάσταση αθλητών από τραυματισμούς και κατ’ επέκταση στην επανενεργοποίηση των κινητικών ικανοτήτων ανθρώπων που έχουν να γυμναστούν μεγάλο χρονικό διάστημα .

To Functional training στο αρχικό του στάδιο μιμείται τις κινήσεις της καθημερινότητα. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να  στοχεύσει από την από την βελτίωση της αθλητικής δραστηριότητας, την επανενεργοποίηση κινητικών ικανοτήτων υγειών αγύμναστων για μεγάλο διάστημα ατόμων έως την αποκατάσταση κινητικών δυσκολιών.

Η λειτουργική προπόνηση στοχεύει στην ανάπτυξη 10 φυσικών δεξιοτήτων:

1. Δύναμη

2. Εκρηκτικότητα 

3. Ταχύτητα

4. Καρδιοαναπνευστική αντοχή

6. Ευκαμψία

7. Ευλυγισία

8. Συντονισμός

9. Ισορροπία

10. Ακρίβεια.

Επαναφέρει την φυσική κατάσταση, την κινητικότητα του σώματος, την δύναμη και την μυϊκή αντοχή στη κατάσταση που ήταν πολύ νεότερη ηλικία.

 

Το Functional Reactivation training απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν να γυμναστούνε καιρό η γυμνάζονται με κάποια μονόπλευρη δραστηριότητα όπως το περπάτημα το τρέξιμο η το ποδήλατο και επιθυμούν να επανενεργοποιήσουν η να δημιουργήσουν κινητικές ικανότητες που είχαν στο παρελθών και κάνουν την καθημερινότητα του πολλή ποιο λειτουργική.

Κάθε group Functional Reactivation training στο  χώρο του Action Exclusive θα αποτελείτε από 6 - 8 άτομα. 

  • Ο χρόνος άσκησης θα είναι από 45΄ έως 55΄ πάντα με την καθοδήγηση έμπειρου εξειδικευμένου γυμναστή ( Τελειόφοιτoς Τ.Ε.Φ.Α.Α. ).
  • Απευθύνετε στην ηλικιακή ομάδας 40+ με φυσική κατάσταση από κακή , μέτρια έως και  καλή.

Κάθε αθλούμενος καλό θα είναι να συμμετάσχει σε αυτού του είδους τις  προπονήσεις  2 φορές την εβδομάδα.

 

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας στο info@actionclub.eu Γράφοντας το Ονοματεπώνυμό σας και το τηλεφωνό σας  και την επιθυμία σας να συμμετάσχετε στο τμήμα Functional Reactivation training  και αποκτήστε μια δοκιμαστική προπόνηση για να αποφασίσετε εάν πραγματικά σας ταιριάζει αυτό το είδος προπόνησης.

 

  • Εάν εσείς το ζητήσετε θα δημιουργήσουμε και μικρότερα τμήματα ποιο εξειδικευμένα για ανθρώπους με συγκεκριμένες δυσλειτουργίες. Όπως και προπονήσεις personal.