Kettlebell lifting training

Το Kettlebell είναι από τα παλαιότερα και πιο ευέλικτα βοηθήματα της προπόνησης με βάρη. Χρησιμοποιούνται για την εκτέλεση των βαλλιστικών ασκήσεων που συνδυάζουν το καρδιαγγειακό, τη δύναμη και την ευελιξία. Είναι ο πρωταρχικός εξοπλισμός που χρησιμοποιείται στο άθλημα της άρσης βαρών και περισσότερα από 300 χρόνια σε στρατιωτικές προπονήσεις. Σήμερα έχει γίνει κομμάτι του fitness και του functional training. To Kettlebell έχει αρχίσει να διαδίδεται πάρα πολύ σε αθλητικούς χώρους και ειδικά στα γυμναστήρια παρόλο που είναι ένα μέσο προπόνησης που χρησιμοποιείται από πολύ παλιά. Είναι από τις λίγες μεθόδους που συνδυάζουν την αντοχή με τη λειτουργική προπόνηση (functional training). Το σώμα δεν γίνεται μόνο δυνατό αλλά έχει καλύτερη συναρμογή αφού οι ασκήσεις με Kettlebell χρειάζονται μια πιο ιδιαίτερη τεχνική. Είναι κάτι διαφορετικό που κρατάει το ενδιαφέρον του ασκούμενου αμείωτο. Αν θέλετε οι ασκούμενοι σας, είτε είναι αρχάριοι είτε είναι αθλητές, να αποκτήσουν ένα πιο ισορροπημένο, δυνατό και ευλύγιστο σώμα με την καλύτερη δυνατή συναρμογή τότε αυτή η πιστοποίηση της Af Studies είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε.

 

Το δίπλωμα περιλαμβάνει:

- προπόνηση με ολυμπιακές μπάρες

- εισαγωγή στην προπόνηση με Kettlebell

- τεχνικές εκτέλεσης ασκησιολογίου με Kettlebell Masterclass



Καθηγητής διπλώματος : Μιχάλης Βραχάμης

 

Ημ. Έναρξης: 3/10/2018

Για περισσότερες πληροφορίες για το τμήμα της Κομοτηνής:
- Γυμναστήριο ActionClub, Λ. Αρμενίου 4
- Κιν: 6945792920 , 6983197131
- Στεθρό: 2531029019

Για περισσότερες πληροφορίες για τη σχολή: http://afstudies.gr/



Το βιογραφικό του : 

Info:
Ο Μιχάλης Βραχάμης είναι καθηγητής φυσικής αγωγής με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στο Personal Training.

Εμπειρία/διακρίσεις


Είναι NASM Certified Personal Trainer και CrossFit Level 1 Trainer. Ξεχωρίζει με τις συμμετοχές του ως εισηγητής σε διεθνή συνέδρια και σεμινάρια, στα αντικείμενα του Body Power, Cross Training και Functional Training.


Στη σχολή μας 
Ο Μιχάλης στη σχολή μας επιμελείται την ύλη και διδάσκει στα διπλώματα Personal Weight Trainer, NASM και Body & Weight Cross Trainer