cardio & aerobic instructor

Στο δίπλωμα Cardio & Aerobic Instructor θα αποκτήσεις την απαραίτητη γνωστική και πρακτική κατάρτιση για τη διδασκαλία Cardio – Aerobic & Step σε μια αίθουσα ομαδικής γυμναστικής.

 

 Οι σπουδαστές μας αποκτούν όλα τα εφόδια που χρειάζονται ώστε να καθοδηγήσουν ένα τμήμα ομαδικής γυμναστικής με Υπευθυνότητα, Γνώση και Επαγγελματισμό. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε επιτυχημένους μελλοντικούς επαγγελματίες, ικανούς να παρουσιάσουν με τρόπο ανταγωνιστικό τη δουλειά τους, χτίζοντας σχέση εμπιστοσύνης με τους ασκουμενούς τους. 

Διδακτικές Ενότητες:

-Μουσική Κατανόηση
-Εκμάθηση Βασικών Βημάτων
-Cardio Masterclasses
-Aerobic Choreography
-Step Choreography
-Dancing Style Movements
-Τεχνικές Διδασκαλίας
-Σχεδιασμός – Δομή Μαθήματος

 


Διδάσκουν: Δημήτρης Γουργός, Άρτεμις Τζαβέλλα, Μάριος Μελέτης

 

Ημ. Έναρξης: 12/01/2019

Διάρκεια διπλώματος: 5 Σ/K

Για περισσότερες πληροφορίες για το τμήμα της Κομοτηνής: Γυμναστήριο ActionClub ή επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6945792920 , 2531029019

Για περισσότερες πληροφορίες για τη σχολή: http://afstudies.gr/


Βιογραφικα :



 Δημήτρης Γουργός

Info:
Ο Δημήτρης είναι καθηγητής φυσικής αγωγής, Πρωταθλητής και προπονητής κολύμβησης επί σειρά ετών και Fitness Manager μεγάλων γυμναστηρίων.
Εμπειρία/διακρίσεις
Διαθέτει 10ετή εμπειρία στα ομαδικά προγράμματα και στο Personal Training. Εισηγητής σε πληθώρα σεμιναρίων και συνεδρίων Πανελλαδικά.
Στη σχολή μας
Στη σχολή μας αποτελεί βασικό καθηγητή στο δίπλωμα Group Training Instructor








Άρτεμις Τζαβέλλα

Info:
Η Άρτεμις Τζαβέλλα είναι απόφοιτη Τ.Ε.Φ.Α.Α. και απόφοιτη του διπλώματος Presenter’s Elite της A.F. Studies.
Εμπειρία/διακρίσεις
Είναι μέλος της Εθνικής ομάδας KARATE με σημαντικές διακρίσεις (5η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα). Εργάζεται ως Fitness Manager σε γνωστό γυμναστήριο της Αθήνας. Τα τελευταία εννέα χρόνια έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα γυμναστήρια της Αθήνας ενώ παράλληλα εργάζεται ως Personal Trainer. Το 2012 κέρδισε την 3η θέση στον ‘’Days For Fit Contest‘’ στην Ιταλία.
Στη σχολή μας
Η Άρτεμις στη σχολή μας είναι καθηγήτρια στο δίπλωμα Group Training Instructor.






Μάριος Μελέτης

Info:
O Μάριος Μελέτης είναι φυσικοθεραπευτής με ειδικότητα στις αθλητικές κακώσεις και απόφοιτος του Presenter’s Elite της A.F. Studies.
Εμπειρία/διακρίσεις
Διατηρεί συνεργασία με τα μεγαλύτερα γυμναστήρια της Αθήνας και έχει διδάξει σε διπλώματα χορογραφίας σε ιδιωτικές σχολές Aerobic & Fitness στη Γαλλία. Είναι διεθνής εισηγητής σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.
Στη σχολή μας
Ο Μάριος στη σχολή μας είναι καθηγητής στο δίπλωμα Cardio & Aerobic Instructor