Advanced Weight Trainer Certification

Το κορυφαίο, γνωστικά, δίπλωμα της σχολής στον τομέα Μυϊκής Ενδυνάμωσης. Απευθύνεται σε όσους έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς το δίπλωμα του Personal & Weight Trainer. Παρέχει στους σπουδαστές πιο εξειδικευμένες γνώσεις στο χώρο του Personal Training εμβαθύνοντας σε πιο σύνθετα προπονητικά συστήματα και εμπεριέχει πιο προχωρημένα κομμάτια αθλητικής διατροφής. Το βασικό στοιχείο αυτού του διπλώματος είναι οι ατέλειωτες ώρες πρακτικής.

 

Advanced Weight Trainer Certification

Υπεύθυνος διπλώματος : 
Μιχάλης Βραχάμης

Καθηγητές διπλώματος :     

  • Μιχάλης Βραχάμης
  • Στέλλα Παπαγιάννη

                                
Βιογραφικό Μιχάλη Βραχάμη : 

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στο Personal Training.Yπεύθυνος στον τομέα Μυϊκής Ενδυνάμωσης της Σχολής από το 2000.

Έχει σταθερή παρουσία ως εισηγητής σε συνέδρια και σεμινάρια πανελληνίως, στα αντικείμενα του Body Power, Cross Training και Body Conditioning.

Είναι μέλος του N.S.C.A. της Αμερικής. Στη σχολή διδάσκει στα διπλώματα Personal Weight Trainer, Advanced Weight Trainer, Group Functional Training και στην ειδικότητα Body Power.

Βιογραφικό Στέλλας Παπαγιάννης :

Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής με σημαντικές διακρίσεις στο ενεργητικό της, έχοντας υπάρξει πρωταθλήτρια και ακολούθως προπονήτρια στίβου.

Την τελευταία 10ετία διατηρεί συνεργασία με τα μεγαλύτερα γυμναστήρια της Αθήνας ως Personal Trainer.

Συνεργάζεται με τη σχολή ως καθηγήτρια στα διπλώματα Personal & Weight Trainer, Advanced Weight Trainer και Functional Training.

Δήλωσε συμμετοχη!!


Έναρξη Κομοτηνής: 31-10-2015 

Για περισσότερες πληροφορίες για το τμήμα της Κομοτηνής: Γυμναστήριο ActionClub ή επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6945792920 , 2531029019

Για περισσότερες πληροφορίες για τη σχολή: http://afstudies.gr/