Personal Training

Μια διαφορετική εμπειρία προπόνησης. 

Ένας τρόπος  προπόνησης απόλυτα προσαρμοσμένος στις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες του ασκούμενου, με συνεχή παρακολούθηση και παρακίνηση από το καταρτισμένο προσωπικό μας, για την ταχύτερη και ασφαλέστερη επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος.  

 

Το πρόγραμμά μας απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας με λιγοστό ή όχι χρόνο, που επιθυμούν να κάνουν μια υπεύθυνη επένδυση στον εαυτό τους. 

 

Αναλυτικά, ο προπονητής που επιλέγει ο ασκούμενος:  

Προγραμμάτιζει σε βάθος χρόνου και αναπροσαρμόζει πλήρως το πρόγραμμά εκγύμανασης ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες.

Επιβλέπει, παρέχει ανατροφοδότη και διορθώνει την εκτέλεση των ασκήσεων με στόχο τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Παρέχει και πραγματοποιεί τεστ αξιολόγησης της βελτίωσης του ασκούμενου.

Παρακινεί τον ασκούμενο και παρέχει ένα φιλικό και ασφαλές περιβάλλον για να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από κάθε προπόνηση.

 

Βασική μας επίδιωξη, είναι η παρόχη του καλύτερου δυνατού έμψυχου δυναμικού  ( επιστήμονας άθλησης και υγείας με πείρα και εξειδίκευση ) στον ήδη κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο μας, έτσι ώστε να διασφαλίζεται  η ασφάλεια και η υψηλότερη ποιότητα των υπηρεσιών μας.

 

Στους χώρους του Action (club και exclusive) έχουμε δημιουργήσει της συνθήκες για να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να κατάστησουμε την καθημερινή σας εκγύμναση, μια διασκεδαστική και αποτελεσματική εμπειρία.

 

Σας περιμένουμε να το δοκιμάσετε!!