Pilates Reformer

Το Pilates Reformer είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς εξοπλισμούς και μία απο τις πρωτότυπες ευφερέσεις του Joseph Pilates.

Πίστευε ότι αρχίζοντας την άσκηση στο οριζόντιο επίπεδο ήταν σημαντικό για την ανακούφιση, το στρες και την πίεση στις αρθρώσεις και βοηθούσε να ευθυγραμμίσει το σώμα πριν από την προσθήκη βαρυτικών δυνάμεων στο κεντρικό άξονα, σε όρθια, καθιστή ή γονατιστή θέση. Αποτελείται από ένα ξύλινο ή μεταλλικό ορθογώνιο σκελετό, ένα συνδυασμό ελατηρίων, τροχαλίες, ιμάντες και μία συρόμενη πλατφόρμα και αποτελεί ένα εξαιρετικά πολύτιμο και χρήσιμο κομμάτι του εξοπλισμού. Η προσαρμοστικότητα του επιτρέπει στο Reformer να αντιμετωπίσει ένα ευρύ φάσμα φυσικών ικανοτήτων και δυσκολιών και να πετύχει τους στόχους φυσικής κατάστασης με εκλεπτυσμένες και εξελιγμένες λύσεις. Ο Joseph Pilates δημιούργησε περίπου 100 ασκήσεις για το Refomer, περισσότερες ασκήσεις από όσες είχε σχεδιάσει για οποιοδήποτε άλλο κομμάτι του εξοπλισμού Pilates.

 

Ημερομηνία Έναρξης : 09/05

Διάρκεια Σεμιναρίου: 4 Π/Σ/Κ

Διδάσκουν: Katia Vasilenko, Κορίνα Δροσινάκη, Πέτρος Κουρουπάκης

 

Βιογραφικά:

Katia Vasilenko

Η Katia Vasilenko είναι διεθνής εισηγήτρια fitness και Pilates, χορογράφος και χορεύτρια (σε πάνω από 16 χώρες). Είναι Certified Pilates Teacher από τον οργανισμό Pilates Method Alliance. Συντάκτης πολυάριθμων προγραμμάτων της μεθόδου Pilates, Stertch, Aero, Step και χορού (www.motion-system.fr, www.fnac.fr) . Για πάνω από 8 χρόνια παραδίδει εκπαιδευτικά σεμινάρια της μεθόδου Pilates (LFPilates, BYCY Pilates, France).Η Katia στη σχολή μας είναι συντονίστρια, υπεύθυνη εκπαίδευσης και καθηγήτρια της Ακαδημίας Pilates.

 

 

 

Κορίνα Δροσινάκη

Η Κορίνα Δροσινάκη είναι απόφοιτος της A.F.Studies Pilates Academy και της Royal Academy of Dance (Αθήνα, Ελλάδα) και Certified Pilates Teacher απο τον οργανισμό Pilates Method Alliance. Είναι βασική γυμνάστρια στο pilates studio της Α.F. Studies και επίσης εργάζεται στα μεγαλύτερα Pilates studios και γυμναστήρια της Αθήνας. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με πασίγνωστους καθηγητές Pilates όπως Elizabeth Larkam, Rael Isakowitz (Basi Pilates), Jeremie Perroud (Romana’s Pilates), Cinzia Galletto και Maximilian Stohr (Fletcher Pilates).