Yoga Trainer

Tο μάθημα της Yoga έχει ολοένα και αυξανόμενη ζήτηση από τους αθλούμενους των γυμναστηρίων και τους γυμναστηριούχους , διότι η Yoga ενεργεί θεραπευτικά στον καταπονημένο οργανισμό του σύγχρονου ανθρώπου χωρίς να προκαλεί ένταση και τραυματισμούς.


Στόχος της "Vinyasa Yoga Academy" είναι να μυήσει στις αρχές και τις τεχνικές της Yoga (Asana, Pranayama, Dyana, Bandha, Mudra) διδάσκοντας σε βάθος τη μέθοδο αυτή που συνδυάζει την εκγύμναση με την αναζωογόνηση και τη σωματική και πνευματική ηρεμία. Η "Vinyasa Yoga Academy" προσφέρει τρία επίπεδα σπουδών , HATHA Yoga, Ashtanga Vinyasa και Vinyasa Yoga.

Tα επίπεδα αυτά μπορούν οι σπουδαστές να τα παρακολουθήσουν μεμονωμένα ή να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους παρακολουθώντας και τα τρία επίπεδα. 

Yoga Επίπεδο Ι 

  • Ανατομία Υοga
  • Ιστορία/ Φιλοσοφία της Yoga, Yoga Διατροφή
  • Πλεονεκτήματα της Yoga (Σωματικά/ Ψυχικά/Πνευματικά)
  • Βασικές στάσεις και Χαιρετισμός του Ήλιου Hatha Yoga
  • Τεχνικές Διδασκαλίας
  • Ashtanga Vinyasa Yoga (Primary series by Sri K. Patthabi Jois)
  • Εισαγωγή στις Yoga Sutras -8 μονοπάτια του Patanjali, στις Upanishads και στη Bhagavad Gita
  • Bandha (Σωματικά κλειδώματα)και Ujjayi Pranayama (η αναπνοή του Νικητή)
  • Vinyasa Yoga και Sri Tumalai Krishnamacharya (o «Πατέρας» της μοντέρνας Yoga)
  • Yoga Nidra (Γιόγκικος Ύπνος)



Διδάσκει:  Marita Mittag.

 

Έναρξη Κομοτηνής : 02/05/2020

Διάρκεια διπλώματος: 6 Σ/Κ

 

Διάρκεια διπλώματος : 72 ώρες (6 σαβ/κα + 10 ώρες πρακτική)

Για περισσότερες πληροφορίες : 6945792920 , 25310 29019



Βιογραφικό :

Η Μαρίτα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία. Είναι απόφοιτος του Roehampton Institute London (Dance Studies). Στην Αγγλία εκπαιδεύτηκε επίσης στη Yoga και τη μέθοδο Pilates και στην Αμερική συνέχισε την μετεκπαίδευσή της και στα δύο αντικείμενα. Έχει δίπλωμα Fitnesss and Nutrition από το ACE. Έχει διδάξει χορό, yoga και pilates σε Γερμανία, Αγγλία, Αμερική και Ελλάδα. Συνεργάζεται με την A.F. Studies από το 2003 και είναι υπεύθυνη και βασική καθηγήτρια του διπλώματος “Yoga Academy” της σχολής.

Έχει περισσότερες από 1000 ώρες εκπαίδευσης στα αντικείμενα Yoga, Pilates, Μασάζ, θεραπευτική αναπνοή και Reiki. έχει μαθητεύσει κοντά στους καλύτερους δασκάλους όπως Baron Baptiste, Manju P.Jois , Swami Vidyananda. Είναι registered teacher και worldwide ambassador του οργανισμού Yoga Alliance International.

Απόφοιτος του Pilates και του Yoga Academy της Α.F.Studies με 15ατή εμπειρία στα ολιστικά προγράμματα: Tai Chi, Chi Gong, Tao Yin. Συμμετέχει στα Συνέδρια της σχολής από το 2007. Καθηγητής του Yoga Academy της A.F. Studies