AF-professionals

Η σχολή AF Studies θεωρείται, από τους επαγγελματίες του χώρου, η καλύτερη ιδιωτική σχολή εκπαίδευσης γυμναστών στην Ελλάδα. Είμαστε εδώ όχι μόνο για να βελτιώνουμε το γνωστικό επίπεδο των μαθητών μας, αλλά και να κατανοήσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους για επαγγλεμτική αποκατάσταση. Γι'αυτό το λόγο η AF Studies δημιούργησε μια σελίδα όπου σπουδαστές και επαγγλεματίες του χώρου έρχονται σε επαφή, με στόχο την ικανοποίηση των αναγκών και των δύο πλευρών.

Γνωρίζουμε πως οι σπουδαστές επιλέγουν να βελτιώσουν το βιογραφικό τους και το γνωστικό τους επίπεδο παρακολουθώντας τα σεμινάρια που τους ταιριάζουν για ένα σκοπό, την εύρεση εργασίας. Το afprofessionals δημιουργήθηκε ώστε να δώσει σε καθέναν από εσάς την ευκαιρία να βρείτε ένα χώρο άθλησης είτε για να ξεκινήσετε την επαγγλεματική σας καριέρα είτε για να σας δοθεί η ευκαιρία για μια καλύτερη θέση. 

 

Πώς γίνεται αυτό?

Απλά φτιάξε ένα προφίλ ώστε να δείξεις σε όλους τα σεμινάρια που έχεις παρακολουθήσει, την επαγγλεμτική σου εμπειρία και ότι αξίζεις γι'αυτό που κάνεις.

Το μέλλον σου ξεκινά ΤΩΡΑ! Πάρε τη ζωή στα χέρια σου. Μπες κι εσύ στο http://afprofessionals.gr/