fight bo certification

Το Fight Bo αποτελεί ένα από τα πιο διαδεδομένα αντικείμενα του χώρου που έκαναν τα τελευταία χρόνια δυναμική εμφάνιση στις αίθουσες ομαδικής γυμναστικής.
Eμπνευσμένο από τις πολεμικές τέχνες και συγκεκριμένα από το Kick Boxing, το Tae kwon do και το Karate, το Fight Bo ξεκινώντας από τις βασικές αρχές του aerobic,ενσωματώνει τις κινήσεις των πολεμικών τεχνών, ενώ παράλληλα συνδυάζεται με μουσική, κάνοντας τη διδασκαλία του ευχάριστη σε όλα τα επίπεδα ασκούμενων. 

Είναι το μάθημα που αγάπησαν άνδρες και γυναίκες αθλούμενοι στις αίθουσες ομαδικών προγραμμάτων, καθώς μπορεί και συνδυάζει γρήγορη καρδιοαναπνευστική βελτίωσηενδυνάμωσηευλυγισία και διασκέδαση

Σήμερα, αποτελεί το αγαπημένο πρόγραμμα των περισσότερων ευρωπαίων αθλούμενων γυμναστηρίων κάθε ηλικίας, ενώ τα τελευταία χρόνια γνωρίζει τεράστια επιτυχία και στην Ελλάδα, αποτελώντας απαραίτητη γνώση για κάθε Aerobic trainer.

ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ

  • Μουσική πλαισίωση
  • Warm up
  • Τεχνικές κινήσεων στο Fight Bo
  • Απαγορευμένες κινήσεις και κανόνες ασφαλείας
  • Συνδυασμοί κινήσεων
  • Μέθοδοι διδασκαλίας και σύνθεση ολοκληρωμένου προγράμματος
  • Ασκήσεις εδάφους στο Fight Bo



Διδάσκει: Μιχάλης Καφετζής

 

Ημ. Έναρξης: 25/2/2017

Για περισσότερες πληροφορίες για το τμήμα της Κομοτηνής: Γυμναστήριο ActionClub ή επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6945792920 , 2531029019

Για περισσότερες πληροφορίες για τη σχολή: http://afstudies.gr/

 



Βιογραφικό :

Απόφοιτος Presenter’s Elite της A.F.Studies. Κάτοχος διπλώματος Tae Bo από τον Billy Blanks και Fitboxe από τον Fausto Di Julio στην Ιταλία και πιστοποιημένος Kettlebell Lifting Trainer από την Ghiri Sport Italia . Διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δάσκαλος πολεμικών τεχνών και είναι εισηγητής σεμιναρίων σε πανελλήνιο και ευρωπαϊκό επίπεδο. Ασχολείται επί σειρά ετών με το Personal Training. Τα τελευταία 10 χρόνια είναι υπεύθυνος του διπλώματος Fight Bo Trainer και από τη φετινή χρονιά καθηγητής στο Κettlebell Trainer Certification.

 

Πάρτε μια γεύση απο τον Δάσκαλο μας, Μιχάλη Καφετζή.

 

Και μια γεύση απο τον μαθητή του και Fight Bo Instructor του γυμναστηρίου μας,Λευτέρη Γκουρόπουλο.