Λίγα λόγια για την Ακαδημία μας.

H A.F. STUDIES ξεκίνησε την πορεία της στην Ελλάδα το 1997 ως πιστοποιημένο παράρτημα της διεθνώς αναγνωρισμένης Γερμανικής Σχολής fitness & aerobic, I.F.A.A. Ιδρύθηκε από τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής, Γιώργο Σαμιώτη και Κορίνα Δαύρου, σε συνεργασία με έναν από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους για το ευρωπαϊκό aerobic, τον Δημήτρη Κούτρα. Ενσωματώνοντας τις πιο ανεπτυγμένες μορφές διδασκαλίας και εκμάθησης και αποτελώντας φορέα διεθνούς τεχνογνωσίας, η A.F. Studies πρωτοστατεί στο χώρο του Fitness, έχοντας στελεχώσει τα περισσότερα γυμναστήρια πανελληνίως με αποφοίτους της.

Σήμερα, η A.F. Studies αναμφισβήτητα αποτελεί τη μεγαλύτερη ιδιωτική σχολή εκπαίδευσης γυμναστών της Ελλάδας, με ιδιαίτερη διάκριση στους τομείς του Aerobic - Step - Pilates & Yoga, καθώς είναι η μοναδική σχολή στην Ελλάδα που οι καθηγητές της διδάσκουν συστηματικά στο εξωτερικό. Συνεχίζοντας με αγάπη και σεβασμό προς το διδακτικό τους αντικείμενο, να χαράζουν την επιτυχημένη ευρωπαϊκή πορεία του Δημήτρη Κούτρα, O Γιώργος Σαμιώτης, η Κορίνα Δαύρου, η Αναστασία Αλεξανδρίδη, η Katia Vasilenko, η Marita Mittag και άλλοι καθηγητές μας, αποτελούν επί σειρά ετών διεθνείς εισηγητές σεμιναρίων και συνεδρίων. 

Βασικό χαρακτηριστικό της σχολής, είναι η σταθερή συνεργασία που διατηρεί με Ευρωπαίους Καθηγητές που διδάσκουν συστηματικά στα Διπλώματά της, επιτυγχάνοντας με τον τρόπο αυτό να εμπλουτίζονται διαρκώς τα γνωστικά αντικείμενα Διδασκαλίας της και οι μέθοδοι Παρουσίασής τους.

Η άρτια κατάρτιση των καθηγητών της A.F Studies, οι προηγμένες Διδακτικές φόρμουλεςπου χρησιμοποιούν και η πολύχρονη και συστηματική μελέτη του αντικειμένου, αποτέλεσαν τα εχέγγυα εμπιστοσύνης των εκατοντάδων επαγγελματιών που αποφοίτησαν από τις τάξεις της όλα αυτά τα χρόνια. 

Together we make it real!



Η A.F. Studies είναι ο εκπαιδευτικός φορέας που 20 χρόνια: 
  • Διαμορφώνει τα δεδομένα του Fitness 
  • Εκπαιδεύει - επιμορφώνει και αποκαθιστά επαγγελματικά τον Έλληνα Instructor
  • Κρατά με ευθύνη και σεβασμό το γνωστικό επίπεδο του Fitness υψηλό εκπαιδεύοντας με κορυφαίους Έλληνες και Διεθνείς καθηγητές τους σπουδαστές της
  • Υποστηρίζει τα διπλώματά της με τον μεγαλύτερο αριθμό παγκόσμιων πιστοποιήσεων