Action Bike club

Ποδηλασία ένα άθλημα διαφορετικό. Ένα άθλημα πολύ απαιτητικό αλλά και πολύ όμορφο. Απαράβατοι κανόνες που θα πρέπει να στους μάθουνε αλλά και εξειδικευμένος εξοπλισμός που θα πρέπει να εκπαιδευτείς στην χρίση του.

Προπονήσεις προσαρμοσμένες στις εξωτερικές συνθήκες, ανηφόρες  ή  κατηφόρες, αέρα ή άπνοια, κρύο ή ζέστη, χώμα ή άσφαλτο. Η εναλλακτική του να προσομοιάζεις  την προπόνηση σου σε κάποιο ποδήλατο εσωτερικού χώρου όταν ο καιρός δεν είναι κατάλληλος πολλή σημαντική.

Η απόλυτα προγραμματισμένη  και προσαρμοσμένη στα μέτρα σου και στο ελεύθερο σου χρόνο προπόνηση πάντα φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σε κάνει να μετακίνησε πιο γρήγορα να φτάνεις στο στόχο με μεγαλύτερη ταχύτητα να νιώθεις πολύ δυνατός και γεμάτος  αυτοπεποίθηση. Σου βάζει στο μυαλό ιδέες. Να πάρω μέρος σε ένα Brevet?

Η ενδυνάμωση του σώματός  σου με εξωτερικές αντιστάσεις γίνεται απαραίτητη, εάν δεν θέλεις όλη αυτή η απόλαυση να σταματήσει γρήγορα και άδοξα. Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα από το να νιώθεις ότι τα κάνεις όλα σωστά.

Όλα τα παραπάνω είναι ο λόγοι που μας ωθήσανε να οργανώσουμε το Action Bike Club. Την πρώτη ερασιτεχνική ποδηλατική ομάδα που ως στόχο δεν έχει την επίδοση αλλά την σωστή και απόλυτα προγραμματισμένη αθλητική ποδηλασία. Προσπαθώντας να μην αφήσουμε τίποτα στην τύχη,  οργανώσαμε μια υπηρεσία που θα παρέχει όλη τη επιστημονική γνώση της αγωνιστικής ποδηλασίας προσαρμοσμένη στην φυσική κατάσταση και στον ελεύθερο χρόνο του κάθε ατόμου που επιθυμεί να ασχοληθεί με το ποδήλατο. 

Εάν νιώθεις ότι θέλεις να τα κάνεις όλα σωστά μπορείς να γίνεις μέλος του Action bike club.

 

Παλές Φυδάνης 

Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Βελιγραδίου.