Αποτελούμε την πιο ασφαλή επιλογή

Με την χρήση 2 χόρων (Action club και Action Exclusive ) και 4 άρων  Αιθουσών   (μια αίθουσα  μόνο για παιδικά και 3 για μεγάλους) μόνο έμεις μπορούμε να καλύψουμε της ανάγκες ενός μεγάλου αριθμού αθλουμένων με μια μεγάλη γκάμα διαφορετικών τμημάτων και με μόνο 8 άτομα σε κάθε αίθουσα.

 

Όλα τα τμήματα Αίθουσας θα γίνονται με 8 άτομα για την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια των αθλουμένων. 

Λόγω της δυνατότητας που έχουμε δημιουργίας   μεγάλου αριθμού  τμημάτων θα εξασφαλίσουμε την χωρίς προβλήματα συμμετοχή σας σε αυτά. 

Τα παιδικά τμήματα θα γίνονται σε μια αίθουσα που θα μπαίνουν μόνο παιδιά και χωρίς παπούτσια.

Τα ομαδικά τμήματα θα γίνονται όλα στους χώρους του Action Exclusive για να εξασφαλίσουμε το μικρότερο δυνατό συνωστισμό.

Όλα τα τμήματα αίθουσας θα τελειώνουν παρά δέκα και θα αρχίζουν ακριβώς για την αποφυγή συγχρωτισμού αλλά και για να καθαρίζονται με αντισηπτικό τα αντικείμενα που χρησιμοποιήθηκαν.

 

Με αυτόν εξασφαλίζουμε:

1. Υγειονομική ασφάλεια. 

2. Την απρόσκοπτη συμμετοχή σας στα τμήματα που θέλετε την μέρα και την ώρα που θέλετε χωρίς να έχετε το πρόβλημα να βρείτε θέση όσο μεγάλος και εάν είναι ο αριθμός των μελών μας.

3. Αποφεύγουμε των συνωστισμό έξω από το χώρο των αιθουσών η στην ρεσεψιόν του γυμναστηρίου.

4. Ο μικρό αριθμός αθλουμένων εκτός από υγειονομική ασφάλεια εξασφαλίζει και την καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με την σωστή καθοδήγηση έμπειρων γυμναστών.