Πρόγραμμα προπόνησης τρεξίματος με στόχο την βελτίωση της αντοχής στο τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων (5km,10km, Ημιμαραθωνίου και Μαραθωνίου)

Το πρόγραμμα είναι απόλυτα εξατομικευμένο.

Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και έχει κάποιες ιδιαιτερότητες που είναι πολύ σημαντικό να τις λάβουμε υπόψη όταν δημιουργούμε το πρόγραμμα προπόνησης του, εάν θέλουμε να μπορέσει να το ολοκληρώσει και να του αποφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αυτές οι ιδιαιτερότητες μπορεί να είναι από σωματικές ιδιομορφίες και παλαιότεροι τραυματισμοί έως και περιορισμένος ελεύθερος χρόνος.

Για αυτό για κάθε αθλούμενο, δημιουργούμε το προσωπικό του πρόγραμμα το οποίο μετά από συνεχείς επαφές και τεστ, το αναπροσαρμόζουμε και το εξελίσσουμε για να πετύχουμε την μέγιστη  δυνατή βελτίωση της φυσικής του κατάστασης.

  • Για την εκτέλεση του προγράμματος απαιτείται καρδιοσυχνόμετρο για την περαιτέρω εξατομίκευση του προγράμματος.
  • Η πρώτη επαφή μαζί μας αλλά και το πρώτο εβδομαδιαίο πρόγραμμα είναι δωρεάν για να μπορέσετε να γνωρίσετε την υπηρεσία και να αποφασίσετε εάν σας ταιριάζει.
  • Πρέπει μόνο να μας επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@actionclub.eu με το ονοματεπώνυμό σας, το κινητό σας τηλέφωνο και την υπηρεσία που επιθυμείτε. Άμεσα ο υπεύθυνος του προγράμματος θα επικοινωνήσει μαζί σας.

0,00 €

ΑΓΟΡΑ