Πρόγραμμα προπόνηση με στόχο τη βελτίωση της γενικής φυσικής κατάστασης (εκτός γυμναστηρίου)

Το πρόγραμμα είναι απόλυτα εξατομικευμένο.

Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και έχει κάποιες ιδιαιτερότητες που είναι πολύ σημαντικό να τις λάβουμε υπόψη όταν δημιουργούμε το πρόγραμμα προπόνησης του, εάν θέλουμε να μπορέσει να το ολοκληρώσει και να του αποφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αυτές οι ιδιαιτερότητες μπορεί να είναι από σωματικές ιδιομορφίες και παλαιότεροι τραυματισμοί έως και περιορισμένος ελεύθερος χρόνος.

Για αυτό για κάθε αθλούμενο, δημιουργούμε το προσωπικό του πρόγραμμα το οποίο μετά από συνεχείς επαφές και τεστ, το αναπροσαρμόζουμε και το εξελίσσουμε για να πετύχουμε την μέγιστη  δυνατή βελτίωση της φυσικής του κατάστασης.

  • Το πρόγραμμα μετά από συνεννόηση θα περιλαμβάνει ασκήσεις αερόβιας (περπάτημα, τρέξιμο, ποδήλατο) ασκήσεις ενδυνάμωσης, έως και ασκήσεις κινητικότητας για όλο το σώμα.
  • Η πρώτη επαφή μαζί μας αλλά και το πρώτο εβδομαδιαίο πρόγραμμα είναι δωρεάν για να μπορέσετε να γνωρίσετε την υπηρεσία και να αποφασίσετε εάν σας ταιριάζει.
  • Πρέπει μόνο να μας επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@actionclub.eu με το ονοματεπώνυμό σας, το κινητό σας τηλέφωνο και την υπηρεσία που επιθυμείτε. Άμεσα ο υπεύθυνος του προγράμματος θα επικοινωνήσει μαζί σας.

0,00 €

ΑΓΟΡΑ