Μεγαλη προσφορα

H A.F. STUDIES ξεκίνησε την πορεία της στην Ελλάδα το 1997 ως πιστοποιημένο παράρτημα της διεθνώς αναγνωρισμένης Γερμανικής Σχολής fitness & aerobic, I.F.A.A.

Ιδρύθηκε από τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής, Γιώργο Σαμιώτη και Κορίνα Δαύρου, σε συνεργασία με έναν από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους για το ευρωπαϊκό aerobic, τον Δημήτρη Κούτρα. Ενσωματώνοντας τις πιο ανεπτυγμένες μορφές διδασκαλίας και εκμάθησης και αποτελώντας φορέα διεθνούς τεχνογνωσίας, η A.F. Studies πρωτοστατεί στο χώρο του Fitness, έχοντας στελεχώσει τα περισσότερα γυμναστήρια πανελληνίως με αποφοίτους της. 

Σήμερα, η A.F. Studies αναμφισβήτητα αποτελεί τη μεγαλύτερη ιδιωτική σχολή εκπαίδευσης γυμναστών της Ελλάδας, με ιδιαίτερη διάκριση στους τομείς του Aerobic - Step - Pilates & Yoga, καθώς είναι η μοναδική σχολή στην Ελλάδα που οι καθηγητές της διδάσκουν συστηματικά στο εξωτερικό

Η άρτια κατάρτιση των καθηγητών της A.F Studies, οι προηγμένες Διδακτικές φόρμουλες που χρησιμοποιούν και η πολύχρονη και συστηματική μελέτη του αντικειμένου, αποτέλεσαν τα εχέγγυα εμπιστοσύνης των εκατοντάδων επαγγελματιών που αποφοίτησαν από τις τάξεις της όλα αυτά τα χρόνια. 

Για ακόμα μια φορά το γυμναστήριο action club και η AF studies Κομοτηνής, σας δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσετε όποιο ή όποια διπλώματα των τμημάτων της σχολής σας ενδιαφέρουν με έκπτωση έως 50%...

Δεν χρειάζετε να βάζεις stop στα ονειρά σου και στην εξασφάλιση της μελλοντικής σου θέσης εργασίας...

Εμείς σου δείχνουμε το δρόμο...Σειρά σου!